Botime

perkrahja ne rrugetim evropian

PËRKRAHJA NË RRUGËTIMIN DREJT BASHKIMIT EVROPIAN – Dhjetor 2017

DOWNLOAD PDF IN:
zhvillimi-i-hovshem-binjakezimi-dhe-taiex-ne-kosove

Zhvillimi i hovshëm – Binjakëzimi dhe TAIEX në Kosovë – Nëntor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
evropa-pa-kufij-zona-schengen

Evropa pa kufij, Zona Schengen – Tetor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
dhjete-prioritete-per-evropen

Dhjetë prioritete për Evropën – Tetor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
energjia

Energjia – Tetor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
arsimi-trajnimi-rinia-dhe-sporti

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti – Tetor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
msa_al

MSA-ja për të gjithë – Qershor 2016

DOWNLOAD PDF IN:
KOSOVART-Eng

Kosovarts – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
eumotion-final-alb

EU Motion – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
The ABC of European Union law

ABC – ja e të Drejtës të Bashkimit Evropian – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
customs-sq

Doganat – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
How the European Union works - sq

Si funksionon Bashkimi Evropian – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
justice-sq

Drejtësia, të drejtat themelore dhe barazia – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
What's in it for me - sq

Çka ka për mua? – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
Understanding Enlargement sq

Të kuptuarit e Zgjerimit – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
topteneuchances_sq

Dhjetë shanset më të mira evropiane të Kosovës – Prill 2016

DOWNLOAD PDF IN:
The ABC of European Union law

ABC – ja e të Drejtës të Bashkimit Evropian – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
customs-sq

Doganat – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
How the European Union works - sq

Si funkcionon Bashkimi Europian – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
justice-sq

Drejtësia, të drejtat themelore dhe barazia – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
What's in it for me - sq

Çka ka për mua? – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
Understanding Enlargement sq

Të kuptuarit e Zgjerimit – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN:
topteneuchances_sq

Dhjetë shanset më të mira evropiane të Kosovës – Mars 2016

DOWNLOAD PDF IN: